Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu

Belgegeçer : 0 312 213 68 64
WEB https://gmpo.meb.k12.tr
Adres : Emek Mahallesi 8. Cadde No 9 Bahçelievler / Çankaya / ANKARA
VİZYON : Öğrenciyi merkez alan, sevgiyle bilimin, sanatın yoğrulduğu, ekip ruhuna sahip, çağdaş, ulusal ve evrensel değerlerde öncü bir okul.
MİSYON : Birlikte, dünyaya objektif bakabilen, ekip çalışmasına yatkın, yaratıcı, teknolojiyi kullanabilen, çevreci, sanat ruhlu, öz güvenli, kendisiyle barışık, ilkeli, aktif, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2017
Öğretim Şekli :Tamgün - Tekli Eğitim
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Yok.
Ulaşım : ANKARAY Bahçelievler durağına yaklaşık 150-200 m. mesafede, Konya yolu otobüs ve dolmuş duraklarına 100 m. mesafede bulunan okulumuzun üzerinde bulunduğu Emek 8. caddeden Sıhhiye - Keçiören dolmuşları geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Emek Mahallesi sınırları içinde, Bahçelievler Mahallesine yakın bir mesafede bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara Valiliği´ne yaklaşık 6 km. uzaklıkta, Çankaya Kaymakamlığı´na yaklaşık 5 km. uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :