Kurum Adı : Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu
WEB Adresi : http://gmpo.meb.k12.tr
Adres : Emek Mahallesi 8. Cadde No 9 Çankaya / ANKARA

VİZYON
Öğrenciyi merkez alan, sevgiyle bilimin, sanatın yoğrulduğu, ekip ruhuna sahip, çağdaş, ulusal ve evrensel değerlerde öncü bir okul.

MİSYON
Birlikte, dünyaya objektif bakabilen, ekip çalışmasına yatkın, yaratıcı, teknolojiyi kullanabilen, çevreci, sanat ruhlu, öz güvenli, kendisiyle barışık, ilkeli, aktif, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR
2009-2010-2011-2012-2013 yıllarında SBS´de 500 tam puan alan öğrencilerimiz birincilikler elde etti. 2013 yılında 520 öğrencimiz Anadolu Liseleri´ne yerleşmiştir. Futbol, yüzme, satranç, tekvando, atletizm, cimnastik, tiyatro, halk oyunları (7 yöreden), müzik, modern dans, matematik olimpiyatları, Bu Benim Eserim, şiir, öykü, kompozisyon, Eko-okul, Okullarda Orman çalışmalarımız sonucu yaklaşık her yıl onlarca 1.lik ve dereceler alınmaktadır. Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası 100 Metre kelebek yüzme derecesi:01.06.12 Türkiye Rekoru öğrencimiz İlkim Reyhan Sertoğlu´na aittir.

Öğretmen Sayısı : 136
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 2000
Öğretim Şekli : İkili Sabah - Öğlen
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Sabah Gurubu 07:30 - 12:25 Öğlen Gurubu 12:40 - 18:25
Derslik Sayısı : 33 Atölye-İşlik Sayısı : 4
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğal Gaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara Valiliği´ne yaklaşık 6 km. uzaklıkta, Çankaya Kaymakamlığı´na yaklaşık 5 km. uzaklıkta.
Ulaşım : ANKARAY Bahçelievler durağına yaklaşık 150-200 m. mesafede, Konya yolu otobüs ve dolmuş duraklarına 100 m. mesafede bulunan okulumuzun üzerinde bulunduğu Emek 8. caddeden Sıhhiye - Keçiören dolmuşları geçmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Emek Mahallesi sınırları içinde, Bahçelievler Mahallesine yakın bir mesafede bulunmaktadır. Okulumuzun çevresinde 1.000,00 - 2.500,00 TL arasında kiralık evler bulunabilir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: